Framtidsorienterad satsning​

28 maj 2021

Den tekniska utveckling går fort framåt, där kunskap och nyttjande av digitalisering och automation i alla processteg blir allt viktigare delar i tillverkningsindustrin.

För att tillmötesgå dagens krav och framtida möjligheter har Resinit rekryterat Andreas Kavhed som bland annat kommer att jobba med drift och strategisk utveckling av företagets IT-miljö, digitalisering samt automation. ​

Genom rekryteringen har Resinit tagit ett viktigt och framtidsorienterat steg för att förstärka företagets position på marknaden.​

Andreas har under senaste 15 åren jobbat som konsult inom IT mot ett antal branscher, bl.a. tillverkningsindustrin.

Nyheter

 • Resinit AB fortsätter expandera

  2021-09-14

  För att möta våra kunders ökade behov har Resinit investerat i ytterligare tillbyggnad av befintlig fastighet. Den nya byggnaden som är på 1000m2 togs i bruk under juni 2021 och inrymmer nu lagerverksamhet samt delar av vår monteringsavdelning.

  Läs hela nyheten »
 • Ny kvalitets- och miljöansvarig

  2021-08-31

  Från och med 9 augusti har Resinit AB rekryterat Sverker Andersson som kvalitets- och miljöansvarig. Sverker kommer efter introduktion att överta ansvaret från Kurt Johansson som innehaft tjänsten sedan 2008. Kurt kommer att gå i pension under 2022 och fram till dess utgöra stöd och resurs inom kvalitet- och miljöledning.

  Läs hela nyheten »
 • Sommarhälsningar från Resinit AB

  2021-06-30

  Till alla kunder, leverantörer och medarbetare önskar vi en Glad Sommar. Efter ett fartfyllt och fortsatt expansivt första halvår 2021 så har Resinit AB semesterstängt vecka 28 till 31.

  Läs hela nyheten »
 • Vi söker CNC-operatörer

  2021-06-10

  Resinit AB är inne i en expansiv fas och vi söker dig som vill utvecklas som CNC-operatör.

  Läs hela nyheten »