Resinit är nu certifierade mot den medicintekniska standarden ISO13485

16 februari 2023

2023 är här och vi på Resinit fortsätter vår expansionsresa! Till att börja med kan vi stolt meddela att Resinit AB numera är certifierade mot den medicintekniska standarden ISO13485.

Vi har sedan flera år arbetat i linje med standarden men har nu en officiell certifiering utfärdad av tredje part! Det här ger oss möjlighet att tillgodose fler kunder på den medicintekniska marknaden vilket känns både kul och spännande. Se alla våra certifikat här.

Förstärkt marknadsavdelning

Dessutom har vi sedan sist förstärkt vår marknadsavdelning med ytterligare en medarbetare på teknisk säljsupport. Christian Blom som är anställd på tjänsten rekryterades internt. Christian har jobbat hos oss sedan 2007, både som svarvare och därefter produktionsberedare mot vår renrums- och monteringsavdelning, vilket har givit honom mångårig värdefull erfarenhet av vår verksamhet. Tjänsten som produktionsberedare vilken Christian lämnade har även den tillsatts internt, här har Jennipher Zeylon tagit över. Jennipher har sedan 2020 varit anställd på vår monteringsavdelning. Hennes erfarenhet därifrån kommer att vara mycket värdefull, både i hennes nya roll men även för oss och vår verksamhet.

Nyheter

 • Välkommen till Resinit på Advanced Engineering 2024

  2024-02-29

  Resinit AB finns på plats tillsammans med sex systerföretag inom XANO-gruppen.

  Läs hela nyheten »
 • God jul!

  2023-12-21

  Vi på Resinit vill tacka alla våra anställda, leverantörer och kunder för ett händelserikt 2023.

  Läs hela nyheten »
 • Välkommen till Resinit på Elmia Subcontractor 2023

  2023-10-20

  14-16 November 2023 pågår norra Europas ledande underleverantörs-mässa. Resinit AB finns på plats tillsammans med våra systerföretag i XANO-koncernen.

  Läs hela nyheten »
 • Resinit önskar en trevlig sommar

  2023-06-30

  Nu står sommar och ledighet för dörren, vi på Resinit vill därför passa på att önska er en fin semester.

  Läs hela nyheten »