Nyhetsarkiv

Nyhetsflöde:

 • Kapacitetsförstärkning personal

  2021-04-12

  Under det senaste året har Resinit AB rekryterat ett antal nya medarbetare till vår produktion för att möta den ökade efterfrågan hos våra kunder. Rekrytering har skett både via vår samarbetspartner Eterni och via egen rekrytering.

  Läs hela nyheten »
 • CNC-operatör Fräsning

  2021-04-01

  I samband med att vi expanderar söker vi dig som är CNC-operatör.

  Läs hela nyheten »
 • Resinit AB expanderar!

  2020-10-12

  Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

  Läs hela nyheten »
 • Framgångsrikt samarbete

  2020-06-27

  Resinit växer. Rekryteringen av rätt kompetens är en viktig del av utvecklingen. Sedan en tid tillbaka har vi ett tätt samarbete med det lokala bemanningsföretaget Eterni. Samarbetet har effektiviserat rekryteringsprocessen och resulterat i flera duktiga medarbetare.

  Läs hela nyheten »
 • Coronavirus (COVID-19)

  2020-03-24

  Med Coronavirus (COVID-19) som påverkar samhällen och familjer runt om i världen är detta en svår tid för alla. På Resinit förblir vår prioritering hälsa och välbefinnande för våra anställda, kunder och övriga intressenter.

  Läs hela nyheten »
 • VÄLKOMMEN THOMAS BOHMAN!

  2020-03-12

  Resinit är i ständig utveckling. Nu effektiviseras säljprocesserna och Thomas Bohman, som har en mångårig erfarenhet inom yrket, är en del av satsningen . Välkommen Thomas!

  Läs hela nyheten »
 • Samarbetande robot

  2020-03-12

  Den tekniska utvecklingen går framåt i rasande fart och för Resinit är det en självklarhet att investera i ny teknik. Det senaste tillskottet i maskinparken är en så kallad kollaborativ robot. Stefan Bergh och Christian Blom förklarar att den nya roboten fått sitt namn efter sin förmåga att samarbeta med människan.

  Läs hela nyheten »
 • Nytt lager - nya möjligheter

  2020-03-12

  Efter en tids byggnationer står den nya tillbyggnaden på Polymergatan 7 i Västervik, klar. Detta ger Resinit ett funktionellare flöde av sin godshantering, samt en bättre arbetsmiljö för de som jobbar med inkommande samt utgående gods.

  Läs hela nyheten »
 • Resinit besöker världens största plastmässa

  2019-10-10

  I mitten av oktober åker representanter från Resinit till Düsseldorf för att besöka mässan K-Messe.

  Läs hela nyheten »
 • Träffa oss på Elmia Subcontractor !

  2019-10-03

  Den 12-15 november ställer resinit ut på Elmia Subcontractor i jönköping, norra Europas ledande underleverantörsmässa som arrangeras varje år.

  Läs hela nyheten »
 • RESINIT BLIR ÅRETS TILLVÄXTFÖRETAG 2019!

  2019-10-01

  Under årets upplaga av Tjustgalan, som gick av stapeln den 28 september, fick Resinit den stora äran att ta emot priset för årets Tillväxtföretag 2019.

  Läs hela nyheten »
 • RESINIT BYGGER UT!

  2019-06-27

  Resinit bygger ut! Sedan ett par månader tillbaka är det full aktivitet på Polymergatan 7 i Västervik då byggarbetare jobbar för fullt med att bygga ut Resinits lokaler.

  Läs hela nyheten »
 • EMELIE FÅR NY TJÄNST EFTER 9 ÅR I PRODUKTIONEN

  2019-06-27

  Vid semestern är det dags för nya äventyr för Maria Hoffsten (t vä) och hennes efterträdare blir Emelie Winge (t hö) som får axla ansvaret för planering och inköp av material på Resinit.

  Läs hela nyheten »
 • RAKA VÄGEN TILL JOBB.

  2019-04-11

  Dom flesta företag har en gemensam utmaning idag - att hitta nya kvalitativa medarbetare. Att hitta en väg för att skapa en naturlig återväxt av kompetens är ofta svårt. På Resinit har man tagit vägen genom industriprogrammet på gymnasiet för att trygga framtidens cnc-operatörer. Genom ett nära samarbete med Teknikcollege har man etablerat en tydlig väg från teknikintresse till en fast anställning på företaget.

  Läs hela nyheten »
 • VALIDERAT FÖR SERIEPRODUKTION

  2019-04-11

  Det nya specialbyggda renrummet på Resinit är godkänt och validerat för serieproduktion. Alla produkter som skall monteras och packas i renrummet kan i och med det produceras seriemässigt. Valideringen har skett stegvis sedan förra sommaren för olika produkter. Själva renrummet har varit godkänt sedan förra våren.

  Läs hela nyheten »
 • VI SYNS I MALMÖ 8-9 MAJ

  2019-04-11

  Branschmässan Plastteknik Nordic i Malmö går av stapeln den 8-9 maj. Vi kommer vara där båda dagarna med en egen monter, D18. Passa på att träffa oss där. Du vet väl att du kan ladda ner gratis biljetter - klicka på länken nedan. Vi ses i Malmö!

  Läs hela nyheten »