Framgångsrikt samarbete

27 juni 2020

Resinit växer. Rekryteringen av rätt kompetens är en viktig del av utvecklingen. Sedan en tid tillbaka har vi ett tätt samarbete med det lokala bemanningsföretaget Eterni. Samarbetet har effektiviserat rekryteringsprocessen och resulterat i flera duktiga medarbetare.

– En traditionell rekrytering är väldigt tidskrävande och en stor arbetsbelastning, berättar Stefan Bergh, Produktionschef på Resinit. Genom Eterni får vi ansökningar från relevanta kandidater som passar in i vår företagskultur. Det sparar tid och är väldigt smidigt, säger Stefan som är mycket nöjd med samarbetet.

Målsättningen är att anställningarna via bemanningsföretaget så småning om ska övergå i ordinarie anställning. I Mars övergick två av våra nyförvärv till ordinarie tjänster. Till hösten ansluter ytterligare två medarbetare till den ordinarie personalstyrkan. Resultatet av ett bra samarbete!

På bilden: Fredrik & Susanne, tidigare anställda via Eterni. Tillhör nu ordinarie personal.

Fler nyheter

 • God jul och gott nytt år!

  2021-12-21

  Resinit tackar alla anställda, leverantörer och kunder för ett bra 2021, och ser nu fram mot 2022.

  Läs hela nyheten »
 • På plats på Elmia Subcontractor

  2021-11-09

  Nu finns Resinit på plats vid Elmia Subcontractor i monter B01:36.

  Läs hela nyheten »
 • Elmia Subcontractor 2021

  2021-10-22

  Välkommen till Resinit på Elmia Subcontractor 2021. Monter B01:36

  Läs hela nyheten »
 • Resinit AB fortsätter expandera

  2021-09-14

  För att möta våra kunders ökade behov har Resinit investerat i ytterligare tillbyggnad av befintlig fastighet. Den nya byggnaden som är på 1000m2 togs i bruk under juni 2021 och inrymmer nu lagerverksamhet samt delar av vår monteringsavdelning.

  Läs hela nyheten »