Resinit AB expanderar!

12 oktober 2020

Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

I samband med att vi expanderar söker vi nu två nya tjänster.

Vi söker dig som är CNC-operatör. Du kommer att vara en del i ett team som precisionsbearbetar komponenter i olika plastmaterial som sedan ingår i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Läs mer här. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2020-10-23.

Vi söker även dig som är Mätoperatör. Du kommer att vara en del i ett team som utför mätning av komponenter som sedan ingår i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Vi använder Zeiss mätmaskiner men även optisk mätning och mätning av ytfinhet utförs. Läs mer här. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2020-10-27.

Vi tar emot ansökan via epost: stefan.bergh@resinit.se

 

Fler Nyheter

 • Resinit AB expanderar!

  2020-10-12

  Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

  Läs hela nyheten »
 • Coronavirus (COVID-19)

  2020-03-24

  Med Coronavirus (COVID-19) som påverkar samhällen och familjer runt om i världen är detta en svår tid för alla. På Resinit förblir vår prioritering hälsa och välbefinnande för våra anställda, kunder och övriga intressenter.

  Läs hela nyheten »
 • VÄLKOMMEN THOMAS BOHMAN!

  2020-03-12

  Resinit är i ständig utveckling. Nu effektiviseras säljprocesserna och Thomas Bohman, som har en mångårig erfarenhet inom yrket, är en del av satsningen . Välkommen Thomas!

  Läs hela nyheten »
 • Samarbetande robot

  2020-03-12

  Den tekniska utvecklingen går framåt i rasande fart och för Resinit är det en självklarhet att investera i ny teknik. Det senaste tillskottet i maskinparken är en så kallad kollaborativ robot. Stefan Bergh och Christian Blom förklarar att den nya roboten fått sitt namn efter sin förmåga att samarbeta med människan.

  Läs hela nyheten »