Resinit AB expanderar!

12 oktober 2020

Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

I samband med att vi expanderar söker vi nu två nya tjänster.

Vi söker dig som är CNC-operatör. Du kommer att vara en del i ett team som precisionsbearbetar komponenter i olika plastmaterial som sedan ingår i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Läs mer här. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2020-10-23.

Vi söker även dig som är Mätoperatör. Du kommer att vara en del i ett team som utför mätning av komponenter som sedan ingår i produkter till bland annat medicinteknisk utrustning. Vi använder Zeiss mätmaskiner men även optisk mätning och mätning av ytfinhet utförs. Läs mer här. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2020-10-27.

Vi tar emot ansökan via epost: stefan.bergh@resinit.se

 

Fler Nyheter

 • Kapacitetsförstärkning personal

  2021-04-12

  Under det senaste året har Resinit AB rekryterat ett antal nya medarbetare till vår produktion för att möta den ökade efterfrågan hos våra kunder. Rekrytering har skett både via vår samarbetspartner Eterni och via egen rekrytering.

  Läs hela nyheten »
 • CNC-operatör Fräsning

  2021-04-01

  I samband med att vi expanderar söker vi dig som är CNC-operatör.

  Läs hela nyheten »
 • Resinit AB expanderar!

  2020-10-12

  Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

  Läs hela nyheten »
 • Framgångsrikt samarbete

  2020-06-27

  Resinit växer. Rekryteringen av rätt kompetens är en viktig del av utvecklingen. Sedan en tid tillbaka har vi ett tätt samarbete med det lokala bemanningsföretaget Eterni. Samarbetet har effektiviserat rekryteringsprocessen och resulterat i flera duktiga medarbetare.

  Läs hela nyheten »