Resinit på Elmia Subcontractor 2022

14 oktober 2022

Den 15 till 17 november pågår norra Europas ledande underleverantörsmässa, Elmia Subcontractor.

Hösten är här och på Resinit har det hunnit hända en hel del sedan vi hördes sist. Under sommaren färdigställdes en utbyggnation av vårt renrum, rummet är nu dubbelt så stort som tidigare. Med det har vår kapacitet ökat och vi kan på ett ännu bättre sätt tillgodose nuvarande och framtida kundbehov. Utöver det är en av våra senaste investeringar, Variaxis i700 med robotbetjäning, i drift.  

EcoVadis guldmedalj

Resinit har tilldelats EcoVadis guldmedalj i hållbarhetsarbete vilket är ett bevis på att vårt hållbarhetsarbete har rätt fokus. Att arbeta hållbart utifrån både ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv är en viktig förutsättning för att vidhålla en långsiktig och lönsam tillväxt. Ett av de hållbarhetsinitiativ vi tagit utifrån ett socialt perspektiv är att fortsätta stötta Västerviks Hockeys satsning på flick- och dam verksamhet.  

Elmia Subcontractor

Den 15 till 17 november pågår norra Europas ledande underleverantörsmässa, Elmia Subcontractor. Självklart kommer några av oss på Resinit vara på plats. Resinit står i monter B01:36 tillsammans med systerföretagen inom XANO-koncernen. Vi hoppas att vi får chansen att diskutera era nuvarande och framtida behov med er. Följ denna länk för att ladda ner din biljett!

Hoppas vi ses!  

Nyheter

 • Resinit önskar en trevlig sommar

  2023-06-30

  Nu står sommar och ledighet för dörren, vi på Resinit vill därför passa på att önska er en fin semester.

  Läs hela nyheten »
 • Resinit är nu certifierade mot den medicintekniska standarden ISO13485

  2023-02-16

  2023 är här och vi på Resinit fortsätter vår expansionsresa! Till att börja med kan vi stolt meddela att Resinit AB numera är certifierade mot den medicintekniska standarden ISO13485.

  Läs hela nyheten »
 • God jul!

  2022-12-21

  Vi på resinit vill tacka alla våra anställda, leverantörer och kunder för ett händelserikt 2022.

  Läs hela nyheten »
 • Inbjudan Elmia Subcontractor 2022

  2022-10-25

  Välkommen till Resinit på Elmia Subcontractor 2022.

  Läs hela nyheten »