VALIDERAT FÖR SERIEPRODUKTION

11 april 2019

Det nya specialbyggda renrummet på Resinit är godkänt och validerat för serieproduktion. Alla produkter som skall monteras och packas i renrummet kan i och med det produceras seriemässigt. Valideringen har skett stegvis sedan förra sommaren för olika produkter. Själva renrummet har varit godkänt sedan förra våren.

- Det har varit en spännande utvecklingsprocess för oss att skapa ett helt anpassat renrum. Nu har vi kunskap och kompetens när det gäller den här typen av produktion som gör oss ganska unika. Vi är jättenöjda att vi är godkända för alla de produkter som skall gå igenom renrummet. Det innebär att vi kan starta serieproduktion för samtliga olika storlekar av kolonner, säger Ulf Jonsson på Resinit.

Det nya renrummet innebär att Resinit kan erbjuda hela kedjan för avancerade och komplexa produkter som behöver mer än exempelvis bearbetning och montage. De nya momenten som ett renrum möjliggör skapar en unik process och genererar stora fördelar då hela produktion kan ske på en och samma anläggning. Vill du veta mer om Resinits helhetskoncept? Kontakta Jan Landerdahl.