VÄLKOMMEN THOMAS BOHMAN!

12 mars 2020

Resinit är i ständig utveckling. Nu effektiviseras säljprocesserna och Thomas Bohman, som har en mångårig erfarenhet inom yrket, är en del av satsningen . Välkommen Thomas!

Thomas har tidigare arbetat som marknadschef på Die Casting i Ankarsrum under 11 års tid. Där har han jobbat internationellt, framför allt mot Tyskland och den tyska bilindustrin. 
- Det är utmanande och spännande att ta klivet från bilbranschen till en mer medicintekniskt fokuserad verksamhet. Men, påpekar han, jag har lång erfarenhet av yrket och grundprincipen i mitt arbete på Resinit är densamma som i min tidigare yrkesroll. 


När vi frågar varför han valde just Resinit som nästa steg i sin yrkeskarriär, konstaterar han att han helt enkelt fattade tycke för företaget och vice versa. Att Resinit ligger i Västervik skadar inte heller, eftersom han och familjen är bosatta i stan. 

Thomas ska främst ägna sig åt nykundsbearbetning, men han kommer också ha hand om ett antal nuvarande 
kunder. Bohman trivs bra i sin yrkesroll och har lång erfarenhet, vilket är en av hans främsta styrkor. Tillsammans med noggrannhet och ett stort engagemang.

- Det är roligt att träffa nya människor och skapa långvariga kundrelationer. Jag tycker verkligen om mitt yrke och brinner för det jag gör. 

Vi på Resinit är nöjda med nyrekryteringen och önskar Thomas varmt välkommen!

På bilden: Thomas Bohman