Utökade Mätresurser

5 mars 2021

Resinits kunder har under de senaste åren ökat sina krav på verifiering och dokumentation. Till exempel vid FAI (First Article Inspection), mätprotokoll per batch eller på individ nivå.

För att möta efterfrågan har Resinit investerat i ytterligare en mätmaskin av märket ZEISS samt byggt ett nytt mätrum med dubbelt så stor yta jämfört mot tidigare mätrum.

Organisationen har också förstärkts med ytterligare en mättekniker och vi har idag en bra kapacitet för nuvarande och framtida uppdrag.

Utökade Mätresurser

Fler nyheter

 • Sommarhälsningar från Resinit AB

  2021-06-30

  Till alla kunder, leverantörer och medarbetare önskar vi en Glad Sommar. Efter ett fartfyllt och fortsatt expansivt första halvår 2021 så har Resinit AB semesterstängt vecka 28 till 31.

  Läs hela nyheten »
 • Vi söker CNC-operatörer

  2021-06-10

  Resinit AB är inne i en expansiv fas och vi söker dig som vill utvecklas som CNC-operatör.

  Läs hela nyheten »
 • Framtidsorienterad satsning​

  2021-05-28

  Den tekniska utveckling går fort framåt, där kunskap och nyttjande av digitalisering och automation i alla processteg blir allt viktigare delar i tillverkningsindustrin.

  Läs hela nyheten »
 • Kapacitetsförstärkning personal

  2021-04-12

  Under det senaste året har Resinit AB rekryterat ett antal nya medarbetare till vår produktion för att möta den ökade efterfrågan hos våra kunder. Rekrytering har skett både via vår samarbetspartner Eterni och via egen rekrytering.

  Läs hela nyheten »