Utökade Mätresurser

5 mars 2021

Resinits kunder har under de senaste åren ökat sina krav på verifiering och dokumentation. Till exempel vid FAI (First Article Inspection), mätprotokoll per batch eller på individ nivå.

För att möta efterfrågan har Resinit investerat i ytterligare en mätmaskin av märket ZEISS samt byggt ett nytt mätrum med dubbelt så stor yta jämfört mot tidigare mätrum.

Organisationen har också förstärkts med ytterligare en mättekniker och vi har idag en bra kapacitet för nuvarande och framtida uppdrag.

Utökade Mätresurser

Fler nyheter

 • Resinit AB expanderar!

  2020-10-12

  Resinit AB expanderar och söker nu: CNC-operatör för fräsning och Operatör för Mätning.

  Läs hela nyheten »
 • Coronavirus (COVID-19)

  2020-03-24

  Med Coronavirus (COVID-19) som påverkar samhällen och familjer runt om i världen är detta en svår tid för alla. På Resinit förblir vår prioritering hälsa och välbefinnande för våra anställda, kunder och övriga intressenter.

  Läs hela nyheten »
 • VÄLKOMMEN THOMAS BOHMAN!

  2020-03-12

  Resinit är i ständig utveckling. Nu effektiviseras säljprocesserna och Thomas Bohman, som har en mångårig erfarenhet inom yrket, är en del av satsningen . Välkommen Thomas!

  Läs hela nyheten »
 • Samarbetande robot

  2020-03-12

  Den tekniska utvecklingen går framåt i rasande fart och för Resinit är det en självklarhet att investera i ny teknik. Det senaste tillskottet i maskinparken är en så kallad kollaborativ robot. Stefan Bergh och Christian Blom förklarar att den nya roboten fått sitt namn efter sin förmåga att samarbeta med människan.

  Läs hela nyheten »